برای سال نو میهمان دعوت کرده ام. دوستان چینی. با ذائقه ی عجیبی که این مدت دیده ام انتخاب غذا ساده نیست. قیمه میپزم با گوشت فراوان و بدون لیمو، ترشی را هیچ جوره دوست ندارند. میگو سوخاری و پوره ی سیب زمینی چون غذای دریایی دوست دارند. سوپ مرغ و رشته برای اینکه عاشق انواع نودل هستند. کمی هم شله زرد از شب قبل آماده میکنم چون از طعم شیرینی خوششان می آید. سالاد را به این شکلی که ما میخوریم دوست ندارند، سبزیجات را حتما بشکل حرارت دیده میخورند و نه خام .مزه ی سس و لیمو هم خوشایندشان نیست. آشپزخانه ام کوچک است و فقط دو تا گاز برقی دارم پس دستم خیلی برای تنوع زیاد باز نیست. فعلا همین ها توی ذهنم هست. کنار میگو میشود کمی سبزیجات پخته گذاشت مثلا ذرت و هویج و بروکلی. عدس سبز کردم ولی آنقدری قشنگ نشده. یک گلدان ارکیده میگیرم به مناسبت رسیدن بهار و یک ساعت رنگی سواچ به عنوان عیدی برای خودم. شاید کمی هم ته چین مرغ اضافه کردم به همه ی اینها. مشکل اصلی دو تا گاز است و همزمان گرم سرو کردن غذاها. دست آخر امیدوارم سال را شکل قشنگی شروع کنیم!